Autoschade

Autoschade groot of klein vinden we allemaal heel vervelend. Ten eerste kost het vaak geld en/of ongemak en is het gedoe met autoverzekeringen. Afhankelijk hoe handig je bent kun je autoschade ook zelf herstellen. Denk bijvoorbeeld aan parkeerschade, krassen of roestplekjes. Met name dit soort kleine schades zijn nuttig om snel te herstellen om erger te voorkomen met name aan de autolak en uiteindelijk het plaatwerk in geval van roest.

Krassen verwijderen

Krassen op je auto krijg je door gewoon dagelijks gebruik of doordat anderen aan je auto komen. Groot nadeel is dat zo’n kras direct het uiterlijk van je auto aantasten. We vinden het zonde en we ergeren ons er enorm aan, omdat we er dagelijks aan herinnerd worden. Maar geen nood, krassen zijn prima te verwijderen als je goed voorbereid bent.

Roest verwijderen

Door krassen, steenslag en beschadigingen zoals parkeerschade kun je roestvorming krijgen op je auto. Als je hier niet tijdig wat aan doet, kan dit uitgroeien tot een grote schade waarbij uiteindelijk complete autoonderdelen vervangen moeten worden. Het is dus van belang om dit tijdig aan te pakken.

  • Roest behandelen
  • Roestplekjes verwijderen